U bent hier

Initiatief woningbouw Groene Pijl gaat door

Het college van burgemeester en wethouders ondersteunt ons initiatief  “Groene pijl”, om starters- en seniorenwoningen mogelijk te maken in Beringe. Samen met de gemeente bekeken we mogelijke locaties. Uitbreiding van het plan “achter de kerk” is de meest kansrijke plek.

Interesse? Vul de enquête in!

Het projectteam gaat voor deze locatie een voorlopige verkaveling opzetten op basis van de uitkomsten van de enquête. Dit is een voorlopige indeling van het plan. Om straks te kunnen bouwen, moeten we ook een bestemmingsplan opstellen. Het opstellen en laten vaststellen van dit plan door de gemeenteraad duurt ongeveer ¾ jaar.
Het projectteam gaat dus door met het maken van plannen. Heb je interesse, vul dan de enquête in. Dit is dé manier om te laten weten dat je belangstelling hebt. De ingevulde enquête kun je mailen of in de brievenbus van de Wieksjlaag doen. Je bent dan aangemeld als geïnteresseerde en je ontvangt de mails over de voortgang en eventuele bijeenkomsten.

Informatieavond

Half februari/maart willen we weer een informatieavond houden. Aanmelden via de enquête kan nog tot die tijd. Op deze informatieavond leggen we de ideeën voor dit plan aan iedereen voor. We maken de datum zo snel mogelijk bekend.

Projectgroep "Groene Pijl"