U bent hier

Doe mee en doneer!

Een frisse neus halen op de fiets. Het klinkt zo gewoon, maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Daarom wil Jolanda Wijhers, samen met Regiobank/Karis Adviesgroep Beringe en Dorpscoöperatie Steingood, een duo- fiets aanschaffen voor Beringse mensen die minder mobiel zijn. Dit komt de leefbaarheid van ons dorp ten goede.
 
Samen d'r op oeth
Een duo-fiets vergroot de mogelijkheden voor minder mobiele mensen van alle leeftijden om er toch op uit te gaan. Samen met familie, buren of iemand die je kent van een vereniging. De duo-fiets heeft verschillende functies om zoveel mogelijk mensen hiervan te laten profiteren. Zo hoeft een passagier bijvoorbeeld niet mee te trappen als dit niet lukt.
 
Gebruikers van de duo-fiets zijn heel enthousiast. Je zit langs elkaar, kunt met elkaar praten, mooie en herkenbare plekken aanwijzen, etc.
 
Doe mee en doneer 
Om de duo-fiets mogelijk te maken, is geld nodig. Vind jij het ook belangrijk dat de duo-fiets er voor de Beringse mensen komt? Doneer dan via www.samenvoordebuurt.nl/duofietsberinge
Onze dank is groot!
 
Te huur voor een klein bedrag
Na aanschaf is de fiets is er voor alle Beringse mensen. Via de Wieksjlaag kun je hem reserveren. We vragen hiervoor een klein bedrag per dagdeel voor de onkosten voor onderhoud en verzekering.
 
Meer informatie
Op donderdag 22 juli is er bij de Wieksjlaag een infomiddag van 14:00 tot 16:00 uur. Je kunt dan zelf de voordelen van een duo-fiets ervaren.
  
Zijn er verder nog vragen, stel ze gerust aan Jolanda Wijhers.
Dit kan via 077-3077963 of wijhers@xs4all.nl
 
We hopen dat de duo-fiets, ook dankzij jouw bijdrage, binnenkort in Beringe rond rijdt!