U bent hier

Inloopmoment erfgoed Beringe op 22 november

Op 10 oktober 2022 heeft er een druk bezochte bijeenkomst plaatsgevonden over erfgoed. Op deze avond is uitgelegd hoe de gemeente op dit moment het erfgoed in Peel en Maas uitvoert en zijn de processen toegelicht die nodig zijn om te komen tot een erfgoedbeleid en de erfgoedlijst. Verder is er deze avond samen met de aanwezigen nagedacht over het behoud en bescherming van de panden in de gemeente Peel en Maas.

 

In gesprek over erfgoed in Beringe

Tijdens de bijeenkomst werd duidelijk dat er behoefte is om per kern verder te praten over dit onderwerp. Daarom organiseert de gemeente inloopmomenten die je kunt bezoeken.

Dinsdag 22 november 2022 tussen 15.30 - 17.30 uur in MFC Kerkeböske, Aan de Koeberg 3, 5988NE Helden

Tijdens deze gesprekken is erfgoeddeskundige Silvia Pellemans aanwezig en een adviseur kunst en cultuur van de gemeente.

Aanmelden is niet nodig

Je hoeft je niet aan te melden voor de inloopmomenten. Je kunt op het aangegeven tijdstip langskomen om in gesprek te gaan. Ben je verhinderd voor het moment van je eigen kern, dan kun je aansluiten bij één van de andere inloopmomenten. Kijk hiervoor op de website van de gemeente Peel en Maas.

Input aanleveren

Lukt het niet om op de bovenstaande dagen en/of tijden langs te komen, maar wil je wel graag input leveren voor het erfgoedbeleid en de erfgoedlijst? Dan kun je een e-mail sturen naar schrijversgroep@peelenmaas.nl.